Tietosuoja

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterin pitäjä

Lankakauppa Kuje, Tmi Hanna Antikainen
73600 Kaavi
Puhelin 040 418 2407
Sähköposti: hanna(at)lankakauppakuje.fi
Y-tunnus: 2281118-9, ALV-rek.

Yrityksen edustaja ja rekisterin yhteyshenkilö
Hanna Antikainen
Lassinrantatie 10 A
73600 Kaavi
Puhelin 040 418 2407
Sähköposti: hanna(at)lankakauppakuje.fi


2. Rekisterin nimi

Lankakauppa Kujeen asiakasrekisteri


3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan tiedot talletetaan tietokantaamme, kun hän rekisteröityy tilatessaan tuotteita. Näitä asiakasrekisterin tietoja käytetään tilausten hoitamiseen ja asiakkaan ja Lankakauppa Kujeen väliseen yhteydenpitoon tilaus- ja toimitusvaiheessa. Asiakas voi halutessaan palata omalla tunnuksellaan ja salasanallaan tutustumaan tietoihinsa ja tilaukseensa ilman, että hän joutuu syöttämään tietojaan uudestaan. Lisäksi asiakasrekisteriä käytetään sähköpostitse tapahtuvaan markkinointiin (asiakaskirje), mikäli asiakas sen sallii. Tietoja ei milloinkaan myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §n mukaisiin käsittelyn yleisiin edellytyksiin (asiakassuhde) eikä rekisterin tietoja käytetä henkilötietolain vastaisesti.


4. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan antamat tiedot rekisteröitymisen yhteydessä: asiakkaan nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, valtio, puhelinnumero, syntymäaika, sähköpostiosoite sekä mahdollinen lupa lähettää asiakaspostia. Lisäksi asiakkaan tekemien tilausten tiedot tallentuvat.

Tietolähteenä on asiakkaan itse antamat tiedot tilauksen tekemisen yhteydessä sekä ostotapahtumien yhteydessä tallentuvat ostotiedot.


5. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 


6. Rekisterin suojaamisen periaatteet

 Asiakasrekisteri on Lankakauppa Kujeen tietokannassa, johon pääsee ainoastaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi tiedot on suojattu palomuurilla. Tietoja ei tulosteta paperille.


7. Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle. Pyynnössä tulee ilmetä mahdollisimman tarkat tiedot asiakkaan tunnistamiseksi ja valokopio henkilöllisyystodistuksesta allekirjoitettuna. Henkilötiedot on mahdollista tarkastaa myös henkilökohtaisesti Lankakauppa Kujeen osoitteessa Kalliotie 4, Kaavi.

Takaisin
Copyright © 2017 Lankakauppa Kuje. Powered by Zen Cart